Perfecte kleine kont op een sperma gagger

0 views
0%

Ze heeft haar moeder in bed horen liggen met haar nieuwe stiefvader. Ze gaan er bijna elke avond mee door en door het luide gekreun van haar moeder vraagt ​​Sereyna zich af wat het geheim van haar vader zou kunnen zijn. Als ze de slaapkamer rondkijkt, vindt ze een enorme dildo in een doos bij het bed. Het is het grootste dat ze ooit heeft gezien en Sereyna kijkt ernaar met een mengeling van lust en ontzag.

Languit op het bed hield ze de gigantische lul in haar handen en wreef ermee tussen haar grote tieten. Ze voelt hoe het haar kutje uitrekt terwijl ze het erin laat glijden. Net als de dingen goed gaan, komt een vader thuis en vindt haar in bed met dat enorme speeltje in haar geile kut. Hij kijkt een paar ogenblikken zwijgend toe, maar zij ziet hem.

Beschaamd probeert ze zich in te dekken, maar hij is opgewonden. Hij haalt zijn pik tevoorschijn en Sereyna is geschokt om te zien dat hij hard en erg groot is. Het verbaast haar om een ​​vaders lul in haar mond te hebben, maar haar kutje is nat en staat te popelen om geneukt te worden.

Het gevoel van zijn lul en de ondeugende situatie zorgen ervoor dat ze klaarkomt als ze hem in haar voelt opzwellen. Ze realiseert zich dat hij op het punt staat klaar te komen, draait zich om en legt haar mond op zijn lul totdat hij ontploft. Ze heeft dat nog nooit een jongen van school laten doen en belooft dat ze dat ook nooit zal doen. Sommige dingen moeten alleen voor papa worden bewaard.

From:
Datum: december 15, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *