Petite tiener Liza Rowe berijdt echt grote ebony lul

0 views
0%

Omdat hun ouders een paar dagen de stad uit zijn, besluit de rondborstige stiefzus Lucy bij haar stiefbroer in te checken, maar vindt zijn kamer in een puinhoop met overal kleren en hij rommelt wat op zijn pc.

Natuurlijk begint zijn opgestapelde stiefzus tegen hem te schreeuwen en vertelt hem dat hij leeft als een punk, maar natuurlijk gaat ze ook zijn kamer opruimen. Terwijl deze rondborstige brunette bom over het bed leunde om iets te grijpen, ging haar rok omhoog en haar broer merkte dat ze geen slipje droeg.

De aanblik van haar heerlijke kutje in de open lucht wekte hem onmiddellijk op, wat op zijn beurt betekende dat zijn lul keihard werd. Terwijl ze het gebied om hem heen aan het schoonmaken was, merkte zijn sexy zus zijn stijve op en hoe groot hij was.

Van het een kwam het ander en ineens lag Lucy op tafel haar kleren uit te doen en haar grote tieten en orgastische mof aan haar broer te laten zien. Toen kreeg deze gewelfde bom de schacht van haar stiefbroer uit zijn broek en zoog er een tijdje op voordat hij haar sappige greep daar op de tafel beukte.

Daarna namen ze de actie naar het rommelige bed waar onze prachtige Lucy het lange lid van haar broer nog wat meer pijpte voordat ze er een ritje op maakte en haar hooters liet stuiteren. Voordat het allemaal eindigde, mocht Lucy de lul van haar broer berijden in de omgekeerde cowgirl-positie voordat hij hem op haar grote tieten liet klaarkomen en alles oplikte.

From:
Datum: november 17, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *