Prachtige blondine geniet van de smaak van sperma

0 views
0%

Valentina Ricci heeft veel te hard gewerkt. Tussen haar baan en de stress van haar nieuwe huwelijk staat ze altijd op scherp. Ze komt thuis na een zeer stressvolle dag en is ongelukkig om haar stiefzoon op de bank aan te treffen. Ze straft hem omdat hij thuis en binnen is op zo’n mooie dag.

Als ze merkt dat hij een bord donuts vasthoudt, wordt haar stemming zachter. Ze zijn haar favoriete traktatie en hij biedt ze haar aan als een vriendelijk gebaar na haar dag hard werken. Als ze er graag een proeft, krijgt ze een instant suikerstoot die haar doet glimlachen. Valentina ziet wat volgens haar een verse aardbei op het bord ligt en reikt ernaar.

Tot haar verbazing is het geen aardbei, maar de bonzende kop van zijn jonge pik. Eerst geschokt, wordt ze overweldigd door haar oerdrang en is ze te geil om te voorkomen dat ze zijn lul proeft. Het is te lang geleden dat moeder is geneukt en zijn pik is een nog zoetere traktatie dan de donut.

Door de lust in zijn ogen te zien en te voelen hoe hard hij in haar mond is, weet Valentina wat de volgende zoon wil. Ze trekt haar kleren uit en herinnert hem eraan dat hij het niet aan zijn vader moet vertellen terwijl ze over hem heen hurkt en op zijn grote paal gaat zitten.

Terwijl zijn lul haar natte kutje vult, smelt de stress van de dag weg en wordt vervangen door een brandend verlangen om klaar te komen en de geile zoon van haar man te plezieren. Hij neukt haar precies zoals ze moet worden geneukt en smeert dan haar hele gezicht en tieten in. Zolang ze het geheim houden voor zijn vader, weet Valentina dat ze zich geen zorgen meer hoeft te maken over stress.

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Khloe Kapri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *