Prachtige lesbienne geniet van sensueel plezier op een wit laken

0 views
0%

Op het werk ging het al erg slecht, dus het laatste wat je nodig had, was iets om het nog erger te maken. Toen je baas je naar zijn kantoor riep, was je er vrij zeker van om je te ontslaan. Je was geschokt toen je Stella aantrof, zijn mooie jonge dochter ook wachtend. Hij was te laat voor zijn lunchafspraakje met haar.

Je hoopte weg te glippen en dat hij je ontmoeting na de lunch met zijn dochter zou vergeten, maar Stella vroeg je te blijven en bij haar te wachten. Haar verbluffende schoonheid maakte je nerveus terwijl je wanhopig probeerde niet op te merken hoe kort haar jurk was of hoe ze een beetje met je leek te flirten.

Proberen een praatje te maken terwijl ze naar je staarde was al moeilijk genoeg, maar toen Stella opstond en zich omdraaide, was je het bijna kwijt. Ze boog zich een beetje voorover, liet haar jurk hoog rijden en haar kont naar voren buigen. De gedurfde jonge schoonheid was nog lang niet klaar. Zittend op een hoge kruk trok ze haar jurk omhoog om te laten zien dat ze geen slipje aan had.

Je wist dat je ter plekke zou worden ontslagen als je baas binnenkwam, maar toen Stella vroeg of je meer wilde zien, stemde je meteen toe. Ze hield van de aandacht die ze uitkleedde tot alleen haar hoge hakken. Je kon niet geloven hoe brutaal ze was, naakt en zich aan het wrijven in haar vaders kantoor.

Je keek toe terwijl ze haar kutje vingerde en over haar vaders stoel kwam. Je ging zo op in het prachtige schouwspel dat je je baas niet eens zijn kantoor hoorde binnenkomen.

From:
Datum: december 3, 2021
Actors: Jia Lissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *