Prachtige roodharige neemt enorme lul in kont

0 views
0%

Het is altijd moeilijk als twee vrouwen verliefd zijn op dezelfde man. Het wordt nog ingewikkelder als die vrouwen beste vrienden zijn. Dat is precies wat er gebeurde toen Angelika Grays en Romy Indy allebei verliefd werden op hun knappe buurvrouw.

Omdat ze geen man tussen hen wilden laten komen, kwamen ze overeen dat slechts één van hen hem mocht hebben en dat de ander zou weglopen. Om het eerlijk te maken besloten ze hem te bezoeken en hem te laten kiezen. Gevleid en verward luisterde hij terwijl de meisjes de situatie uitlegden.

In de hoop dat hij een volledig geïnformeerde beslissing zou nemen, stonden ze voor hem te pronken met hun strakke jonge lichamen. Hij kreeg een geweldig zicht op hun kont dankzij kleine korte broeken, maar de meisjes wilden hem meer laten zien. Ze gingen een tijdje topless voordat ze zich uiteindelijk helemaal naakt uitkleedden.

De meisjes konden zien dat hij erg geïnteresseerd was, maar in welke? Beide? Nee, hij moest er maar één kiezen. Ze zien hoe hard zijn pik is en nodigen hem uit om hem eruit te halen en te aaien terwijl ze achterover leunen en hun kutjes wrijven. Iedereen is zo geil geworden dat ze de concurrentie vergeten en gewoon beginnen met uitstappen.

Zijn ogen schieten van Angelika naar Romy en terug terwijl zijn hand woedend zijn grote lul streelt. De meiden vingeren hun kutjes en kunnen niet wachten tot hij er een kiest om te neuken. Ze komen allemaal tegelijk klaar, maar welke zal hij kiezen?

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Lauren Phillips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *