Probeerde een hardcore anale seks met haar klant

0 views
0%

Het is het begin van een nieuw jaar, een jaar of tachtig en de grootste hit aan de kassa is ‘Pussybusters’. Het enige wat de jonge Johnny wil, is de film zien waar zijn vrienden het over hebben. Zijn stiefmoeder Tiffany staat erop dat ze de film niet gaan zien omdat het veel te smerig klinkt.

Johnny’s vader zegt dat als hij moeder kan overtuigen om het toe te staan, ze kunnen gaan. Hij laat hen over om de zaak te bespreken. Johnny weet moeder precies te overtuigen. Hij weet dat ze geil is en verwaarloosd door vader, dus hij gaat direct achter haar grote tieten aan met zijn handen en mond. Ze is blij om zijn harde pik in haar mond te hebben en daarna in haar kutje.

Ze hebben het zo druk met neuken dat ze Tiffany’s dochter Roxy niet opmerken als ze thuiskomt van het winkelcentrum. Nu ze ziet hoe broer mama altijd overhaalt om hem dingen te laten doen, besluit Roxy die methode zelf te proberen. Ze stond te popelen om haar favoriete band Tabba in concert te zien, maar haar ouders vertelden haar dat ze het wist.

Ze gaat de kamer binnen waar papa aan het lezen is en ze gaat er alles aan doen om hem ja te laten zeggen. Hij kijkt naar zijn stiefdochter met haar gevederde blonde haar en met zuur gewassen spijkerbroek en kan het niet helpen dat hij een beetje opgewonden is. Ze begint zijn pik te plagen met haar voeten en voordat hij nee kan zeggen, heeft Roxy hem in haar mond. Hij zet haar op de tafel en begint haar te neuken.

Al die trainingstapes van Jane Fonda hebben haar lichaam zo strak gemaakt als haar geschoren kutje. Uiteindelijk bracht het geluid van hun neuken Tiffany en Johnny de kamer binnen. Niemand kan echt van streek zijn, omdat iedereen aan het neuken is, dus besluiten ze er gewoon voor te gaan. Johnny heeft altijd al met Roxy willen neuken en aangezien hij vader al heeft geneukt en de schoolslet is, heeft ze er geen bezwaar tegen om zijn pik in haar te nemen.

Papa is blij om zijn vrouw terug te hebben en helemaal opgewarmd voor actie. Moeder en dochter werken samen om vader op hun gezicht te laten ontploffen en doen het dan helemaal opnieuw om ervoor te zorgen dat Johnny ze al zijn room geeft. Geen behoefte aan een film of een concert. Deze geile familie uit de jaren tachtig blijft gewoon thuis en neukt elkaar gek.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Bree Daniels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *