Rijpe man smerig rijk neukt klein ebony meisje Lacey London

0 views
0%

Toen Ginebra Bellucci haar cosplaykostuum eindelijk goed had, kon ze niet wachten om ermee te pronken op de stripboekconventie. Het waren maanden van plannen, ontwerpen en aanpassen om de look precies goed te krijgen. Ze was zo trots op hoe ze eruitzag en al haar vrienden keurden het goed.

Wat ze niet had verwacht, was hoe het kostuum de mannen op de conventie zou beïnvloeden. De blikken die ze van zoveel mannen kreeg, waren meer dan alleen maar bewondering voor haar harde werk en toewijding aan haar karakter. Ze wilden haar in kostuum neuken en hun uiterlijk was op geen enkele manier subtiel.

In het begin was ze een beetje onzeker over hoe ze zich voelde over hun duidelijk wellustige loer. Verkleden ging niet over sexy zijn, maar op de een of andere manier gebeurde dat wel. De hele dag door stopten mensen om met haar op de foto te gaan. Ginebra voelde de hitte van bepaalde mannen afkomen toen ze hun armen om haar heen sloegen en haar kostuum complimenteerden.

Meer dan eens was ze er zeker van dat ze hun harde pikken door haar kostuum heen in haar zij voelde drukken. Niet gewend aan dit soort aandacht, was ze eerst in de war, maar ook opgewonden door hoe ze op haar reageerden. Tegen de tijd dat ze thuiskwam, was Ginebra’s slipje doorweekt en ze kon ze amper uitdoen voordat ze tussen haar benen reikte voor verlichting.

Ze liet haar kostuum grotendeels aan en wreef woedend over haar kutje terwijl ze zich al die pikken voorstelde die ze hard in een rij had gemaakt en wachtte om haar te vullen. Ze kwam harder dan ze zich kon herinneren. De volgende keer zal het niet alleen maar plagen zijn.

From:
Datum: december 3, 2021
Actors: Lacey London

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *