Rondborstig genieten van sensuele massage

0 views
0%

Tiffany Rousso heeft haar nieuwe stiefzoon in de gaten gehouden sinds de dag dat ze met zijn vader trouwde. De knappe studente had altijd nieuwe meisjes in en uit zijn leven en ze had gehoord dat ze allemaal lyrisch waren over zijn seksuele bekwaamheid.

Hoewel ze gelukkig was in haar huwelijk, werd Tiffany niet vaak genoeg geneukt door haar man en besloot dat het hebben van een ervaren dekhengst in hetzelfde huis gewoon te mooi was om te laten liggen. Ze begint overal in huis schrale outfits te dragen, in de hoop dat hij het zal merken.

Op een ochtend strijkt ze kleren in een oversized overhemd dat haar kont laat zien als ze voorover buigt. Dit doet eindelijk de truc en ze betrapt hem op het controleren van haar. Als ze ziet dat zijn spijkerbroek gekreukt is, beveelt ze hem om ze uit te trekken zodat ze ze kan strijken. Zodra zoon ze begint neer te halen, ziet Tiffany dat zijn pik enorm en hard als een rots is.

Nu weet mama waarom alle meisjes altijd zo enthousiast over hem zijn. Dit is het soort lul dat ze nodig heeft en Tiffany laat het vlees van haar zoon tussen haar lippen verdwijnen. Sinds hij haar kont aan het bekijken was, buigt ze zich voorover en trekt langzaam haar slipje uit voordat ze haar kutje op zijn harde paal laat vallen.

Hij draait haar om en neemt de controle over, duwt haar benen naar achteren en neukt moeders kutje diep en hard. Het is precies wat ze nodig heeft en Tiffany gaat zo op in haar eigen orgasme dat ze niet merkt hoe dicht hij bij de rand is. Tegen de tijd dat hij begint te grommen, is het te laat. Zijn sperma overstroomt haar kutje en het enige wat Tiffany kan doen is in shock achterover leunen terwijl zijn zaad uit haar vers geneukte gaatje druipt.

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Nikky Dream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *