Rondborstige neukt met haar minnaar in de keuken

0 views
0%

Sexy tiener Lika Star (ook bekend als Masha) heeft haar hete vriendin Alecia Fox een weekendje uitgenodigd. De meiden ontbijten terwijl Lika’s stiefmoeder Georgie en stiefbroer in de keuken staan. Alecia heeft de broer van haar vriend altijd schattig gevonden en haalt Lika over om haar te helpen hem te plagen.

Met mama zo dichtbij, is hij nerveus, maar echt geïnteresseerd als de meisjes dichterbij komen. Hij wil Alecia en kan niet geloven dat Lika naast haar vriend op haar knieën zit. Fout of niet, hij kan niet wachten om twee geile monden op zijn pik te voelen en het maakt hem niet uit hoe dichtbij moeder is. Ze halen zijn pik tevoorschijn en glimlachen om hoe groot en hard hij al is. Ze geven het heen en weer en genieten van het vlees terwijl hij probeert te zwijgen terwijl moeder het ontbijt klaarmaakt op slechts een paar meter afstand van de losbandigheid.

Ze kunnen niet lang een geheim bewaren en Georgie betrapt stiefdochter en haar sletterige vriend die stiefzoon een pijpbeurt geven. Moeder is geschokt, maar staat ook te popelen om zich bij de twee jongere blondines te voegen. Een pik van die grootte is niets om te verspillen en Georgie wil meisjes leren hoe ze die grote staaf goed moeten zuigen.

Alle drie geven ze de lul heen en weer voordat Alecia er bovenop komt en hem in haar kutje stopt. Lika en Georgie zijn inmiddels overmand door lust en eten elkaar terwijl ze wachten op hun beurt uit voor het bijzijn van broer/zoon. Georgie komt bovenop en pakt elke centimeter met groot enthousiasme voordat Lika als laatste gaat, neukende stiefbroer totdat hij klaar is om te ontploffen. De twee mooie tieners strelen zijn pik tegen elkaar totdat hij helemaal over de mond van de sletterige moeder explodeert.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Alena Croft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *