Roodharige nieuwe meid wordt gehamerd in geschoren kutje

0 views
0%

Sia Siberia was sceptisch over de anime-conventie, maar haar beste vriend overtuigde haar om te gaan. Ze hielp Sia zelfs met het maken van een echt sexy kostuum van Rainbow Dash. Sia voelde zich gek, helemaal verkleed, maar zodra ze de vloer raakte begreep ze waarom haar vriendin er zo dol op was.

Alle jongens op de conventie (en veel van de meisjes) staarden naar Sia en haar sexy outfit. De meesten probeerden sluw te zijn en toe te kijken terwijl ze voorbij liepen, maar ze merkte dat ze haar opmerkten en het wind haar op. Het was bedwelmend om hun ogen op haar lichaam te voelen.

Sia herinnerde zich de wellustige blikken van mannen op de oplichterij, glimlachte en opende een tas die ze mee naar huis had genomen. Een van de stands op de show verkocht exotische seksspeeltjes. Normaal gesproken zou ze nooit zoiets intiems in een openbare ruimte hebben gekocht, maar de man in het hokje was hard aan het flirten en gaf haar een gratis speeltje om mee naar huis te nemen en te proeven.

Sia stelde zich geile jongens voor die toekeken terwijl ze de punt likte en het gewicht in haar handen voelde. Het was groot en dik en ze kon niet wachten om het in haar geile kleine poesje te voelen. Ze stelt zich voor dat ze wordt omringd door geile fanboys die hun pikken strelen terwijl de grote veelkleurige lul haar gaatje vult.

Sia neukte zichzelf harder en sneller, ze maakte de schattige anime-gezichten die ze in de boeken had gezien en kwam harder klaar dan ze zich kon herinneren. De volgende keer zou ze een van die geile kerels mee naar huis nemen om haar echt te neuken.

From:
Datum: december 14, 2021
Actors: Scarlett Mae

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *