Russische blonde MILF met grote tieten wordt hard geneukt

0 views
0%

Sinds zijn vader met de sexy Ania Kinski trouwde, wilde de achttienjarige Timmy maar één ding, zijn hete stiefmoeder neuken. Haar zien rennen rond de boom in het hulpkostuum van haar sletterige kerstman was genoeg om hem helemaal wild te maken.

Hij kon het niet helpen en toen zijn ouders hem vroegen een brief aan de kerstman te schrijven, bekende hij zijn lust in zeer grafische bewoordingen. Zijn vader leest het briefje en besluit zijn zoon te geven wat hij wil. Ania is maar al te graag het sletterige geschenk van de zoon van de kerstman. Ze laat haar hoofd in zijn schoot zakken en glimlacht naar hem terwijl ze zijn pik tussen haar lippen neemt.

Haar mond is net zo warm en uitnodigend als hij had gefantaseerd. Kijken hoe Ania het hoofd geeft, maakt papa’s pik hard, dus hij doet mee. De ondeugende brunette is dolblij met een paar stijve snoepstokken om van te genieten en beweegt haar rode lippen heen en weer om ze allebei blij te houden.

Hij wilde niet zomaar een pijpbeurt van zijn moeder en Ania is heel blij om bovenop te klimmen en zijn jonge pik te berijden. Haar man maakt van de gelegenheid gebruik om zijn pik diep in haar keel te krijgen. Ania draait zich om en laat de twee mannen in haar leven van plaats ruilen.

Ze had nooit gedacht dat haar huwelijk haar twee harde pikken zou geven onder dezelfde kamer. Ze hebben allebei grote, hete ladingen voor haar hongerige mond. Nu ze weet hoe zoon erover denkt om haar te neuken en dat haar man het goedkeurt, zal ze veel vaker dubbele pikken krijgen.

From:
Datum: december 12, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *