Schattig schoolmeisje heeft extra geld nodig in porno

0 views
0%

Na je scheiding kwam je naar Californië om bij je beste vriend te gaan wonen. Hij is er altijd voor je geweest en was een grote troost in je tijd van nood. Net als jij had hij een scheiding achter de rug en was hij zich goed aan het settelen in zijn nieuwe leven.

Toen je hier kwam wonen, had je niet verwacht dat het lang zou duren. Je had ook niet verwacht dat zijn dochter Anastasia zo volwassen zou zijn. Op negentienjarige leeftijd kwam ze voor de zomer thuis van de universiteit en rende ze door het huis in steeds meer onthullende outfits. Ze lijkt met je te flirten, maar dat zet je uit je hoofd.

Ze is de dochter van je beste vriend. Je kent haar al sinds ze klein was en er is gewoon geen manier waarop ze naar je toe komt. Op een dag terwijl haar vader al aan het werk is, komt Anastasia gekleed naar beneden om naar de sportschool te gaan. Ze wil jouw mening. Haar vader zegt dat de onderkant van haar sportkleding te veel van haar kont laat zien.

Wat denk je? Het enige wat je kunt bedenken is hoe prachtig haar kont eruit ziet. Ze betrapt je staren en weet dat je het leuk vindt wat je ziet. Ze buigt voorover en laat zien hoe hard ze heeft gewerkt om haar jonge achterste zo stevig te houden. Op de grond steekt ze haar reet uit en doet ze je een gevaarlijk aanbod dat je niet kunt weigeren. Ze zal haar kleren uittrekken en je meer laten zien als je je pik eruit haalt en ermee speelt voor haar. Je weet dat je dat niet zou moeten doen, maar de kans om haar stevige jonge tieten en strakke kont naakt te zien is te veel om te weerstaan.

Anastasia kijkt toe hoe je aait. Ze wrijft over haar kutje en geeft toe dat ze enorm verliefd op je is en dat de gedachte aan je pik haar altijd doet klaarkomen. De volgende keer wil ze neuken, maar voor vandaag is het genoeg om in je hand klaar te komen terwijl ze speelt.

From:
Datum: december 4, 2021
Actors: Jasmine Grey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *