Schoolmeisje met mooi lichaam klaar voor haar eerste pornoscène

0 views
0%

De mooie jonge Tindra Frost heeft altijd een beschut leven geleid. Haar ouders hielden haar op een strak schema van school-, muziek- en tennislessen met heel weinig tijd voor vrienden en zeker geen tijd om te daten. Op twintigjarige leeftijd was ze nog maagd en was ze amper gekust.

Niets van dat alles stoorde haar echt. Het was gewoon zoals haar leven was. Tenminste totdat haar koele, seksueel bevrijde tante Angel de zomer kwam logeren. Tinda bewonderde haar mooie tante en volgde haar advies op door haar leven een beetje op te fleuren. Haar dagelijkse shoppingtrips met tante Angel resulteerden in een hele nieuwe garderobe, inclusief sexy lingerie.

Hoewel ze geen vriendje had om het voor te dragen, genoot Tindra van de manier waarop het kant op haar huid voelde en hoe sexy ze zich voelde om het te dragen. Het slipje van G-String liet haar kont bloot en Tindra bloosde toen ze zag hoe goed de koele lucht op de blote wangen voelde. Dat ze geen partner had, betekende niet dat Tindra het niet leuk vond om zo sexy te zijn.

Ze deed haar beha uit en voelde aan haar borsten, terwijl ze met haar vingertoppen over de stijve tepels ging terwijl haar gedachten gingen naar jonge mannen van de universiteit waar ze over fantaseerde. Ze stelde zich hun lippen, hun handen, hun pikken op haar lichaam voor terwijl ze het sexy slipje uittrok en haar kutje begon te wrijven.

Tindra haalde een glazen speeltje tevoorschijn dat haar tante Angel had helpen uitzoeken en likte eraan totdat het nat genoeg was om erin te glijden. Ze sloot haar ogen en stelde zich voor wie van haar klasgenoten degene zou zijn die haar zoete kers eindelijk zou pakken.

Ze liet het erin glijden en voelde dat ze klaar was om klaar te komen en haar gedachten renden over de minnaar die ze het liefst in haar wilde zijn. Toen ze kwam bloosde Tindra weer toen ze zich realiseerde dat de man in haar fantasie haar eigen stiefbroer was.

From:
Datum: december 4, 2021
Actors: Gianna Dior

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *