Sexy model verleid en hard geneukt door de fotograaf

0 views
0%

Sybil keerde voor de zomer terug van school en kreeg een geweldige kans. Het gezin waarvoor ze oppaste, had iemand nodig die op hun huis kon passen terwijl ze op vakantie waren. Ze greep de kans aan om hun enorme huis voor zichzelf te hebben en wat extra geld te verdienen.

Een van de beste dingen van het huis was het enorme zwembad en het prachtige uitzicht op de oceaan dat het bood. Sybil genoot van het opstaan ​​elke ochtend, het aantrekken van een schraal badpak en het zonnebaden. Omdat niemand haar vertelde dat ze iets minder onthullends moest aantrekken, was ze vrij om de kleur te krijgen die ze echt wilde en zelfs het pak uit te trekken als de stemming goed was. Thuis zijn bracht herinneringen naar boven aan het babysitten voor het paar.

Toen ze jonger was, was ze zo verliefd op de man. Hij was knap, succesvol en leek altijd een grote glimlach voor haar te hebben als ze langskwam. Toen hij hem helemaal verkleed zag gaan om met zijn vrouw uit te gaan, werd ze altijd zo geil. Helemaal alleen bij het zwembad, herinnerde ze zich hoe ze vroeger in hun bed stapte en masturbeerde bij de gedachte dat hij haar strakke kutje beukte met zijn grote pik.

De zon die op haar huid scheen, maakte me lichaam warm toen ze zich uitkleedde om zichzelf te wrijven. Ze is nu helemaal volwassen en weet dat hij haar net zo graag zou willen neuken als zij ervan zou genieten om zijn pik in haar te laten ontploffen. Voorlopig zal haar fantasie met vingerneuk aan het zwembad het moeten doen, maar als ze thuiskomen, kan ze eindelijk haar fantasieën werkelijkheid maken.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Alina Lopez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *