Slanke Tiener schatje Ashley Adams wordt anaal genomen

0 views
0%

Deze gast logeerde bij zijn tante en kreeg honger en bestelde pizza voor iedereen. Maar omdat hij in een bedrieglijke bui was, besloot hij een grap uit te halen met zijn tante Georgie en haar dochter Vinna.

Hij sneed een gat in het midden van de pizzadoos van onderaf, hij verborg zijn grote lul erin, dus toen de twee blonde hotties kwamen om een ​​stuk pizza te eten en de doos openden, vonden ze een enorme vleespaal die naar achteren staarde. hen.

Natuurlijk waren ze eerst geschrokken, maar al snel realiseerden ze zich dat ze echt iets met deze harde lul konden doen. Nadat ze er om beurten een tijdje aan hadden gezogen, besloten de babes hun kleren uit te trekken en hun stevige tieten en natte poesjes te laten zien voordat de prachtige en rondborstige tante besloot om de enorme slurf van haar neef diep in haar vochtige spleet te schuiven voor een snelle rit.

Het was de beurt aan haar dochter en dit tengere merrieveulen stuiterde hartstochtelijk bovenop de grote lul van haar neef. Toen nam tante weer de leiding en bereed ze op de pik van haar opgehangen neef terwijl ze Vinna’s heerlijke poesje likte.

Al snel wisselden de meisjes de rollen voor een tijdje voordat ze de geile kerel hun sappige roze spleetjes in de missionaris pose zo hard lieten pompen dat ze kreunden van intens plezier. Natuurlijk zorgde al deze actie ervoor dat deze arme man vrij snel zijn grenzen bereikte en al snel lieten de dames hem op hun gezicht klaarkomen.

From:
Datum: november 20, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *