Slet neukt zus vriendje en wordt betrapt

0 views
0%

Hete studente Martina Smeraldi heeft het allemaal, een goed uiterlijk, populariteit, een rijke nieuwe stiefvader en een strak klein lichaam benijd door meisjes en begeerd door al hun vriendjes. Ze was ook slim genoeg om te weten dat ze lang niet slim genoeg was om zonder de juiste hulp door haar colleges te komen.

Gelukkig voor Martina had haar nieuwe stiefvader een superslimme zoon die door zijn lessen raasde. Martina had een plan om zijn hulp te krijgen bij haar schoolwerk. Ze deed een strakke korte broek en netkousen aan, wetende dat ze zijn blik kon vangen met slechts een beweging van haar strakke kont.

Het werkte als een charme en hij kwijlde praktisch over haar hete kont. Martina had hem precies waar ze hem wilde hebben. Broer stemt ermee in om haar huiswerk te doen als ze hem wil doen. Zittend op zijn schoot voelt ze zijn pik als hij hard wordt. Als ze het eruit trekt, ontdekt zus dat hij eigenlijk een behoorlijk grote lul heeft.

Ze denkt dat hij snel zal zijn, ze gaat op zijn lul zitten en voelt hoe die haar strakke gaatje uitrekt. Hij is echter niet van plan om zich te haasten en neemt haar mee naar haar slaapkamer om haar goed te neuken. Martina is geschokt als ze ontdekt dat haar nerdy broer weet hoe hij zijn grote pik moet gebruiken en dat hij haar keer op keer kan laten klaarkomen.

Tegen de tijd dat ze klaar was, was hij klaar om zijn moer over haar gezicht te breken. Terwijl ze naar broer glimlachte, wist Martina dat ze haar huiswerk af zou maken en goed geneukt zou worden als onderdeel van dezelfde deal.

From:
Datum: december 14, 2021
Actors: Liz Rainbow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *