Sletterige hete meid wil een grote lul voor haar strakke kontje

0 views
0%

Martina’s vriend is al bijna twee weken de stad uit voor zaken. Ze kan niet wachten om hem te zien en heeft zelfs nieuwe lingerie gekocht om ervoor te zorgen dat hij op een speciale manier welkom wordt geheten. Zonder hem zijn en de regelmatige seks die hij haar geeft, heeft de mooie jonge brunette zo geil gemaakt dat ze zichzelf nauwelijks kan bedwingen.

Ze is van plan om hem in de sexy outfit te begroeten en hem te verwoesten zodra hij thuiskomt. De outfit is zo onthullend, met slechts een touwtje tussen haar wangen. De top is nog gedurfder met dunne bandjes rond de borsten, waardoor ze volledig zichtbaar zijn.

Terwijl ze door haar slaapkamer beweegt, voelt Marina het kleine kledingstuk haar vlees omhelzen en vindt ze het prachtig hoe bloot het haar maakt. Ze stelt zich de reactie van haar vriendje voor en het maakt haar poesje nat als ze weet hoe opgewonden hij zal zijn. Ze is zo geil als ze aan zijn pik denkt dat ze niet langer kan wachten.

Martina haalt haar vibrator tevoorschijn en drukt hem tegen haar clit. Het voelt geweldig en ze spreidt haar benen zo wijd als ze kan voor maximaal plezier. Terwijl het op haar kutje zoemt, droomt Martina van haar man die zijn pik in haar steekt. Ze gaat op in de fantasie en duwt zichzelf zo hard naar een climax dat ze hem niet hoort binnenkomen. Ze is misschien zonder hem begonnen, maar hij zal zich onmiddellijk bij haar voegen.

From:
Datum: december 14, 2021
Actors: Lexi Dona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *