Sunn met puntige tieten van achteren geneukt

0 views
0%

Tiffany Rousso en haar man maken zich een beetje zorgen om hun dochter Roxy. Ze is een mooie jonge studente die altijd hard werkt in de klas en veel vrienden heeft. Maar als het om jongens en seks gaat, is Roxy erg naïef.

De avond ervoor hadden ze vreemde gekreun en seksuele geluiden uit de badkamer gehoord nadat Roxy haar douche had genomen. Ze besluiten dat het tijd is om seks te hebben met hun mooie blonde dochter. Terwijl ze bezig is met haar nachtelijke training, gaan ze zitten en doen hun best om de informatie door te geven die ze nodig heeft voor gezonde seksuele relaties.

Tiffany wacht tot haar man de kamer verlaat en vraagt ​​dan aan dochter of ze weet hoe ze moet masturberen. Beschaamd geeft Roxy toe dat ze probeerde zichzelf te laten klaarkomen in de badkamer, maar niet goed wist hoe ze dat moest doen. Tiffany verzekert haar dochter dat het volkomen natuurlijk is en haalt haar grote tieten tevoorschijn en laat Roxy zien hoe ze haar tepels moet wrijven en opwarmen.

Roxy spreidt haar benen, volgt de instructies van haar moeder en laat haar vingers tussen haar benen glijden totdat ze in haar zoete maagdelijke kutje springen. Terwijl ze mama het ziet doen, volgt Roxy de instructies op en voert ze het tempo op. Met moeder die de weg wijst, racet Roxy naar haar eerste echte orgasme. Ze kan niet geloven hoe goed het voelt en is zo dankbaar voor Tiffany’s hulp. “Mam, kun je me laten zien hoe ik hierna moet pijpen?”

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Babe Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *