Verlegen meisje maakt de eerste pijpbeurt voor de camera

0 views
0%

Toen je je nieuwe vriendin Eveline mee naar huis nam om je stiefmoeder Shalina te ontmoeten, hoopte je alleen maar dat ze met elkaar zouden opschieten. Je bent altijd close geweest met mama, je had zelfs al jaren een affaire met haar. Nu wil je dat ze de vrouw van wie je houdt ontmoet, zodat ze met elkaar kunnen opschieten.

Zodra Shalina Eveline ziet, is ze jaloers. Het mooie jonge meisje stuitert door de deur vol energie met haar eigenwijze kontje nauwelijks bedekt door haar kleine, strakke korte broekje. Ze ziet niet wat je ziet in zo’n onervaren jong ding. Als Eveline zichzelf verontschuldigt, doet Shalina haar best om je genegenheid terug te winnen en spreidt ze haar benen om je te laten zien dat ze haar gewoonte om zonder slipje onder korte jurken te dragen niet is veranderd.

Je probeert weerstand te bieden, je wilt trouw blijven aan je nieuwe liefde, maar de herinneringen komen terug. Mam’s lieve poesje, haar zachte aanraking, de manier waarop ze altijd elke centimeter van je pik nam.

Als je haar plaagt, wordt je pik hard en zit ze op haar knieën voordat je erover kunt nadenken. Haar mond is hard aan het werk op je schacht als Eveline de kamer weer binnenkomt. Ze is geschokt, maar niet boos. Kijken hoe moeder je pik zuigt, maakt haar jonge kutje geil en ze wil delen in wat ondeugend plezier.

Ze laat Shalina op je pik rijden, maar spreidt haar lange benen en wil dat mama haar uitvreet. Verrast door hoe kinky je nieuwe vriendin is, keurt Shalina haar goed en stelt haar tong op de proef wanneer ze je meisje eindelijk laat rijden. Ze eten elkaar bijna net zo graag als door je pik geneukt worden, maar dat betekent dat iedereen lekker hard kan klaarkomen.

Opnieuw de leiding nemen Shalina deelt je pik met Eveline en laat haar zien hoe je graag in haar mond en op haar gezicht klaarkomt. Mam houdt van je nieuwe vriendin en kan niet wachten om haar weer met je te delen.

From:
Datum: december 4, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *