Vrouw Cassidy Banks plaagt echtgenoot in BDSM plezier

0 views
0%

Na een lange dag winkelen met tante Angel Wicky, komt Tindra Frost tevreden thuis. Ze is nog maagd, maar haar coole tante heeft haar laten zien hoe ze zich sexyer moet kleden en zich openstelt voor nieuwe ervaringen. Tindra heeft een geheim.

Ze heeft besloten met wie ze haar maagdelijkheid wil afnemen. Voordat ze haar grote nieuws met tante kon delen, schokte Angel haar mooie jonge nichtje met een kus. Het was niet Tindra’s eerste kus, maar het was de eerste die haar kutje in vuur en vlam zette. Wat gebeurde er?

Wat ze geen van beiden wisten, was dat Tindra’s broer thuis zat, in de kamer ernaast porno te kijken op zijn computer toen ze thuiskwamen. Hij kijkt een tijdje toe terwijl tante Angel de mond van haar zus naar haar enorme borsten leidt. Om beter te kunnen kijken klapt hij zijn laptop dicht, maar ze horen hem en slepen hem meteen de kamer in.

Angel en Tindra binden hem vast aan een stoel voordat hij bezwaar kan maken en dan moet hij gaan zitten kijken terwijl ze zich uitkleden. Angel buigt nichtje voorover voor broer en spreidt haar kont, en laat hem zien hoe nat haar zoete, maagdelijke kutje is. Terwijl tante bezig is met het gebruiken van een enorme dildo die ze tijdens hun shoppingtrip hebben gekocht, blijft Tindra naar broer kijken.

Ze is al weken aan het masturberen bij de gedachte dat hij haar kers neemt en niet haar kutje strekt zich uit rond het grote speeltje met hem zo dichtbij. In plaats van broer’s pik, neemt ze een speeltje diep in haar, komt klaar terwijl ze in zijn ogen staart.

Angel ziet hoe hard neef’s pik is en schudt haar enorme tieten naar hem terwijl zij en Tindra de tweekoppige dildo delen. Ze weet niets van de geheime fantasie van haar nichtje, maar wil die lul helemaal voor zichzelf. Beide vrouwen kijken naar hem en denken bij zichzelf, de volgende keer. De volgende keer dat ze hem neuken.

From:
Datum: december 3, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *