Vrouw Chanel Preston hard geneukt in porseleinen badkamer

0 views
0%

Je bent gewoon aan het chillen op een mooie ochtend, genietend van de stilte van de ochtend nadat de ouders naar hun werk zijn gegaan. Je stiefzus Stacy is nergens te bekennen en het is tijd voor een voedzaam ontbijt voordat je ’s ochtends vroeg gaat hardlopen.

Stacy komt naar beneden in een heel korte jurk. Je vraagt ​​je af of ze zo gekleed naar school gaat en of ze er een slipje onder draagt. Het valt je ook op dat de dochter van je nieuwe stiefvader helemaal volwassen en super heet is. Stacy merkt dat je haar opmerkt en vraagt ​​of ze mee mag ontbijten.

Je stemt er graag mee in om te delen en ze loopt langzaam over een koude smoothie en wat verse aardbeien. Ze likt verleidelijk room van een aardbei en vertelt je dat ze vandaag echt niet naar school wil. In plaats daarvan zou ze liever wat ondeugend plezier hebben met haar sexy stiefbroer.

Zonder bezwaar te maken, kijk je terwijl ze haar jurk uittrekt en je laat zien dat ze eronder naakt is en klaar om te spelen. Ze trekt je pik tevoorschijn en voedt zichzelf met aardbeien en pik, kreunend om je vlees en genietend van de zoete smaak. Zittend op je pik, Stacy schudt haar tieten in je gezicht en werkt haar strakke gaatje op en neer je paal.

Ze smeekt je om haar harder en sneller te neuken en uiteindelijk je met proteïne gevulde lading over haar stevige tieten te spuiten. Leuker dan de les, opwindender dan een ochtend joggen, je sletterige stiefzus neuken is hoe je vanaf nu elke dag wilt beginnen.

From:
Datum: november 30, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *