Wilde lesbische spelletjes en anale creampie

0 views
0%

Vandaag is een grote dag voor Mai. Ze ontmoet haar nieuwe stiefvader. Haar moeder is weg als de mooie jonge Mai van het vliegveld arriveert, maar haar moeder heeft geregeld dat haar stiefvader haar begroet. Mai wil hem graag leren kennen, gaat bij hem op schoot zitten en laat hem foto’s op haar telefoon zien.

Ze laat hem de skyline van Tokyo, de berg Fuji en andere bezienswaardigheden uit haar geboorteland zien. Mai vergat de naakte selfie die ze voor haar vriend nam voordat ze naar Japan vertrok. Beschaamd merkt ze dat de lul van haar knappe stiefvader in zijn broek groeit.

Mai heeft nog nooit een lul gezien die zo groot is als zijn enorme Europese paal en is benieuwd wat voor vlees haar moeder krijgt. Ze is geschokt om te zien hoe groot het is.

Haar kleine Aziatische handen passen nauwelijks om de schacht als ze hem in haar mond stopt. Mai houdt ervan hoe dik en hard zijn lul is terwijl ze zich uitkleedt en berijdt. Net als het heet wordt, komt Mai’s moeder op haar af en betrapt ze haar bijna op het neuken van haar geile stiefvader.

Mai is te geil om op te geven en sluipt de volgende ochtend papa’s slaapkamer binnen om af te maken waar ze aan begonnen zijn. Ze vindt hem al hard en likt zijn grote lul als een lolly voordat ze voorover buigt en haar strakke, jonge Japanse kutje aan haar stiefvader presenteert. Mai heeft nog nooit zo’n grote lul gevoeld en smeekt hem om op haar mooie gezicht klaar te komen. Zijn lading is groot en smaakt goed. Nu weet Mai waarom mama met hem trouwde.

From:
Datum: november 29, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *