X-Art babe neemt sperma in haar sappige kutje

0 views
0%

Papa is super enthousiast als hij zijn gloednieuwe iFuckPhone mee naar huis neemt. Het is een en al rage en de rijen om er een op te pikken zijn ongelooflijk lang. Hij staat op het punt het uit te proberen als zijn stiefdochter Veronica thuiskomt van haar college. Ze ziet de telefoon en moet hem gewoon hebben.

Al haar vrienden krijgen er een en het mooie meisje zal er alles aan doen om er een te bemachtigen. Ze smeekt en smeekt en gooit haar hoofd in zijn schoot. Veronica kan papa’s grote lul door zijn spijkerbroek heen voelen en weet wat ze kan doen om de telefoon te pakken te krijgen.

Voordat hij weet wat er aan de hand is, heeft dochter zijn pik in haar mond. Hij wil zijn bekende telefoon niet opgeven, maar haar warme, natte mond maakt het erg moeilijk om weerstand te bieden. Veronica weet dat haar pijpbeurten werken bij de jongens op school en staat op het punt om vader zover te krijgen dat hij zijn telefoon opgeeft wanneer haar moeder, Amaranta, binnenkomt. Ze is geschokt en rukt Veronica bij zijn haar weg van zijn pik.

Dan ziet ze de nieuwe Fuckphone en begrijpt ze wat er aan de hand is. Ze wil meedoen aan de actie en begint aan de lul van haar man te zuigen. Plots komt zijn zoon binnen en ziet wat er aan de hand is. Hij pakt de telefoon van vader en eist dat hij in actie komt.

Niemand maakt bezwaar als hij moeders natte poesje neukt en dan dochter op zijn pik laat rijden. Ze neuken elkaar allemaal en vader kent de telefoon toe aan Amaranta omdat zijn vrouw de beste is in het zuigen van pikken. Zij geeft op haar beurt de Fuckphone aan de zoon omdat hij haar beter neukte dan zijn vader ooit heeft gedaan.

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: zazie skymm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *