Ze bedriegt haar vriendje, ik zuig en neuk totdat hij het ziet

0 views
0%

Terwijl ze in de woonkamer stond, gekleed in een korte witte jurk, had de rondborstige bom Lucy het gevoel dat ze iets nogal kinky kon doen. Toen ze op de bank ging zitten en haar jurk oppakte, onthulde deze verrukkelijke blikvanger haar witte slipje met veters voordat ze ook haar beha-geklede massieve meloenen onthulde.

Maar die beha kon natuurlijk niet zo lang op haar gigantische tieten blijven zitten, en ja hoor, deze verrukkelijke blikvanger deed hem uit om haar kannen te ontbloten. De schoenen gingen ook uit, en haar slipje ook, dus onze verleidelijke Lucy stond daar met haar kale bever in de open lucht. Dit bloedhete merrieveulen vond haar favoriete rode speeltje in de buurt en besloot het te gebruiken om een ​​geweldig orgasme te bereiken.

Ze stopte het diep in haar mond om het zo nat mogelijk te maken zonder echt water te gebruiken. Deze rondborstige honing zoog een tijdje op de lange dildo. Toen ze haar kutje zo voelde bevochtigen dat het bijna begon te druppelen, legde ze Lucy op de bank en bracht het speeltje aan op haar sappige kutlippen.

Deze ongelooflijk mooie lieveling bewoog het op en neer en plaagde zichzelf een beetje voordat ze de dildo diep in haar natte kutje liet ploffen. Terwijl ze het in en uit haar kut bewoog, zorgde het immense plezier ervoor dat Lucy op de bank ging staan ​​en haar poesje van achteren doorboorde.

Dit maakte haar natuurlijk nog meer opgewonden, dus verhoogde ze de intensiteit van het spelen totdat haar hele gewelfde lichaam trilde met een gewelddadig orgasme dat het met enorme kracht bereikte.

From:
Datum: november 20, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *