Ze zuigt de lul van haar stiefbroer als een pro

0 views
0%

Sinds je moeder en jij bij haar nieuwe man zijn ingetrokken, gaat het geweldig. Hij heeft een enorm huis, heeft veel geld en zorgt voor je behoeften.

Je hoeft niet te werken en kunt gewoon door het huis schoppen, pool spelen en doen wat je wilt. Het is een goed leven, maar blijkbaar niet voor iedereen. Je nieuwe stiefvader heeft een knappe blonde dochter, Angelika.

Ze woont al haar hele leven in dit huis en heeft het zo gemakkelijk dat ze zich verveelt als je ouders weggaan. Ze onderbreekt je spel en stelt een spelletje waarheid of durf voor. Degene die de pingpongbal in de beker krijgt, mag de vraag stellen of de uitdaging voorstellen. Je weet uit ervaring dat Angelika geen nee accepteert.

Bovendien is ze erg leuk om naar te kijken. Nooit iemand die gemakkelijk verlies neemt, ze probeert je af te leiden door met haar kont te flitsen, maar je zinkt toch de kans. Omdat ze je graag wat huid wilde laten zien, daag je haar uit om haar shirt uit te trekken en haar tieten te laten zien. Je wilt ze graag zien sinds je ouders zijn getrouwd en ze zijn zo sexy als je je had voorgesteld. De aanblik van haar stevige borsten maakt je pik hard en je sletterige stiefzus kan het niet helpen, maar merkt het.

Als je ziet hoe hard ze je heeft gemaakt, stopt je pik-plagende zus je vlees in haar mond en begint te zuigen. Met zulke fantastische pijpvaardigheden is het gemakkelijk in te zien waarom ze zo populair is op school. Je trekt haar slipje van haar natte kutje en glijdt in haar.

Haar kutje is zo strak en nat als ze bovenop klimt en op je pik maalt. Net als je op het punt staat een noot in haar te slaan, draait Angelika zich om en zuigt, smekend om je room te proeven. Je geeft haar de waarde van beide ballen en ze slikt het in als een braaf meisje. Spelen met sexy stiefzus is veel leuker dan alleen spelen.

From:
Datum: november 30, 2021
Actors: Gia Derza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *