Zwarte babe Lala Ivey in burkha neemt sperma in haar poesje

0 views
0%

Je hebt de laatste tijd lange dagen op kantoor gewerkt, in een poging een enorm account binnen te halen waarmee je een promotie zou kunnen maken. Het geld zou goed van pas komen na de verhuizing van je vriendin Jennifer en de kosten van de aanstaande bruiloft.

Ze is erg begripvol, maar de lange uren hebben echt een tol geëist van je seksleven en Jennifer is veel te heet en geil om je haar behoeften lang te laten negeren. Op een dag verschijnt ze op je kantoor en ziet ze er ongelooflijk sexy uit in een strak jurkje en hakken waarvan ze weet dat je ervan houdt.

Ze weet dat je geen tijd hebt om te lunchen, maar ze weet ook dat je haar lange benen of de ongelooflijke ronding van haar kont niet kunt weerstaan ​​als ze voorover buigt en je plaagt. Je bent bang om betrapt en ontslagen te worden, maar je herkent ook de blik in haar ogen en weet dat haar kutje nat is en klaar voor je pik. Zittend op je bureau met haar benen gespreid en haar grote tieten tentoongesteld plaagt ze je.

Niet op het werk, niet als je ontslagen zou kunnen worden, maar ze belooft dat als je vanavond vroeg thuiskomt, je haar kunt krijgen zoals je wilt. Om te laten zien hoe serieus ze is, spreidt Jennifer haar benen, opent haar lippen en begint zichzelf te vingeren.

Kijkend naar haar snelheid en uiteindelijk stuiptrekkend van plezier in je stoel, kon je je erectie nauwelijks in je broek houden. “Kom naar huis schat” fluisterde ze terwijl ze de deur uitging “Kom er een en geef me die grote lul.” Er zou vanavond geen overwerk zijn, althans niet op kantoor.

From:
Datum: december 3, 2021
Actors: Lala Ivey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *