Zwarte en blanke hebben gepassioneerde seks

0 views
0%

Na een lange week op de universiteit had je eindelijk de kans om te ontspannen. Omdat je dacht dat je alleen in huis was, leunde je achterover met wat porno en begon wat stress te verlichten. Plots komt je nieuwe stiefmoeder, Tiffany, door de deur en betrapt je, pik in de hand.

Ze is eerst geschokt en beschaamd, maar haar ogen verlaten je kloppende lul nooit. Tiffany zegt dat je niet moet stoppen en staart terwijl je doorgaat met aaien. Ze heeft gezien dat je stiekem naar haar gluurt door het huis en heeft jou ook opgemerkt.

Met vader die zoveel uren werkt, krijgt ze gewoon niet het regelmatige neuken dat ze nodig heeft. Tiffany kruipt in je bed, laat je haar stevige kont zien en doet je een aanbod. Ze heeft een pik nodig en wil dat je haar regelmatig seks geeft, zolang je het maar voor je vader geheim kunt houden. Ze belooft je alles te geven wat je wilt en één blik op het natte poesje van een hete blonde moeder heeft je ervan overtuigd dat ze de beste neukpartij van je leven zal zijn.

Aan de blik op je gezicht en de manier waarop je pik in je hand klopt, weet ze dat je akkoord gaat met haar voorwaarden. Haar kleren komen langzaam uit en onthullen haar grote borsten en strakke natte kutje. Ze spreidt haar benen en vertelt je hoe graag ze je pik in haar mond, haar kutje en zelfs haar kont wil voelen. Zolang je een geheim kunt bewaren, zijn al haar gaten voor jou om zo vaak van te genieten als je wilt.

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Skye Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *