Zwarte Grote Lullen in Kutje en Kontje sappige Verlossing

0 views
0%

Verboden fantasieën zijn niets nieuws voor de mooie jonge Kate Rich. Sinds haar moeder met haar knappe nieuwe stiefvader trouwde, bleef ze aan hem denken. Haar favoriete manier om de dag te beginnen was onder de douche met het hete water dat over haar lichaam pulseerde en met de gedachte hem te neuken in het bed dat hij deelt met haar moeder.

Op een ochtend, terwijl ze zich voorbereidt op een douche, komt vader binnen op zoek naar een handdoek. Kate betrapt hem erop dat hij naar haar kijkt en weet dat het een goed moment is om te zien of hij haar gevoelens voor haar deelt of in ieder geval de fantasieën. Kate laat haar handdoek op de grond vallen en staart vader aan. Hij kan zijn ogen niet van haar strakke negentienjarige lichaam afhouden.

Als Kate ziet dat hij niet weggaat en zijn pik hard door zijn broek ziet, wordt ze overmand door verlangen. Terwijl papa toekijkt, stapt Kate onder de douche en laat haar gedachten afdwalen naar zijn handen op haar jonge lichaam, zijn tong op haar tepels.

Kate ziet hem zijn pik uit zijn broek halen, richt de stroom lager en voelt het haar kutje en kloppende clit strelen. Verdwaald in haar orgasme, hoort Kate vader niet kreunen of hem uitzwaaien. Alleen staand in de badkamer ziet ze een plekje op de vloer waar hij zijn lading heeft achtergelaten.

Als ik eraan denk dat hij klaarkomt terwijl ze naar haar kijkt, wordt ze weer geil en hoeft ze zichzelf nog maar een keer te vingeren. De volgende keer zal ze hem niet laten wegkomen zonder die grote lekkere lul te proeven.

From:
Datum: december 13, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *