Zwarte kerel neukt blanke kleine kont

0 views
0%

Sybil is een studente die nog bij haar strenge ouders woont. Ze zijn erg controlerend, vooral over haar sociale leven. Ze hebben de neiging om de meeste van haar vriendjes niet te mogen, maar zijn vooral ongelukkig met de jonge man die ze momenteel ziet.

Zozeer zelfs dat ze hun dochter hebben verboden hem zelfs maar te zien. Dit zorgt er natuurlijk voor dat Sybil alleen maar sterker voor hem voelt en alles wil doen om haar vriend te zien. Op de avond van haar volgende geplande date zijn Sybils ouders weg en laten ze haar stiefbroer over om over haar te waken.

Hij heeft de taak gekregen om Sybil thuis te houden en weg van haar vriend. Ze vertelt broer dat ze een heel speciale verrassing voor haar vriend heeft en dat ze hem die zal laten zien als hij belooft haar uit te laten gaan en het niet aan hun ouders te vertellen. Hij is nieuwsgierig en stemt ermee in om zus te laten gaan in ruil voor een kijkje in de verrassing. Sybil tilt haar lange zomerjurk op om te laten zien dat ze geen slipje draagt.

Terwijl hij naar haar blote kutje kijkt, vindt Sybils broer het leuk wat hij ziet. Ze merkt dat hij naar haar staart en voelt een tinteling in haar strakke kutje. Omdat haar verbazing ook bestond uit het de hele nacht neuken met haar vriendje, was Sybil al geil. Geconfronteerd met de mogelijkheid om broer’s discretie verder te verzekeren en zijn pik te berijden, had ze maar één ding op haar hoofd, zijn pik zo snel mogelijk in haar krijgen.

Hij probeert zijn zus te vertellen dat het verkeerd is, maar zijn pik is zo hard dat hij niet helder kan denken. Sybil heeft het in haar mond en kijkt met haar mooie ogen naar hem op. Hij kan op geen enkele manier weerstand bieden en hij zal zijn ouders niets vertellen. Ze is verrast om te zien dat zijn pik nog groter is dan die van haar vriendje en laat haar kutje druipen lang voordat ze erop rijdt. Hij vult haar en het enige waar ze aan kan denken is dat het goed voelt.

Sybil komt zo vaak klaar dat ze het spoor bijster raakt voordat ze eindelijk een grote lading van broer’s dikke pik melkt. Hij stemt ermee in haar te laten gaan, maar nu weet ze dat ze het huis niet uit hoeft om de lul te krijgen die ze nodig heeft.

From:
Datum: december 5, 2021
Actors: Chloe Cherry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *